Schoonheidsbehandelingen


Gezichtsbehandelingen:

Essential Quick behandeling 30/45 min € 36,50

Essential complete behandeling 60 min € 57,00

Essential Deluxe behandeling 60 min € 62,00

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huidconditie en de vochtbalans. De Essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven een comfortabel gevoel, de huid is stralend en schoon. Afgestemd op een huid zonder specifieke problemen.

Essential quick behandeling bestaat verfrissende reiniging, peeling-scrub, verwijderen onzuiverheden, masker, dag/nachtverzorging.

Essential complete Behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, peeling-scrub, verwijderen onzuiverheden. epileren en harsen bovenlip,massage gelaat/hals/decollete met ampul collageen + elastine, masker, dag/nachtverzorging.

  
Aquatherm prof O2 behandeling 75 min € 77,00
Bij deze behandeling maken we gebruik van producten op basis van o.a thermaal bronwater wat de weerstand van de huid vergroot, de vochtbalans hersteld en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel. Uitermate geschikt voor de gevoelige huid, couperose, rosacea en eczeem. De gevoelige en/of beschadigde huid voelt na deze behandeling weer rustig en comfortabel aan.
Aquatherm behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, soft peeling, verwijderen onzuiverheden. epileren en harsen bovenlip, kalmerend masker, dag/nachtverzorging.  

Aquatherm prof O2 behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, enzympeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren en harsen bovenlip, massage gelaat/hals/decollete met anti-redness serum, lift collageen concentraat, rebalancing masker, dag/nachtverzorging.  

Power C + behandeling 60 min € 68,00

Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de huid.Op basis van o.a granaatappel extract en vitamine C. Vitamine C staat bekend om een krachtige anti-oxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. Vrije radicalen worden geneutraliseerd en de huidteint wordt frisser en helderder. Ideaal voor de doffe, vermoeide of zon aangedane huid.

Behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, enzym of glycolpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren en harsen bovenlip, Vitamine C concentraat 15%, massage gelaat/hals/decollete met het granaatappel extract 6%, aloe vera masker, dag/nachtverzorging.  


Power hyaluronic behandeling 60 min € 73,00
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. De krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, enzym of glycolzuurpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren en harsen bovenlip, Intensief hydrate concentrate, massage gelaat/hals/decollete , ultra hydrating masker, power boost serum, dag/nachtverzorging.


Power Hyaluronic eye en lashes 40 min € 35,00

I.c.m een gezichtsbehandeling € 25,00

Power Hyaluronic eyes en lashes oogbehandeling verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers en geeft een gevoel van welzijn door het koelende effect.

De behandeling bestaat uit een liftende oogmassage met cooling gel en verkoelende spatels + seleniet steentjes, vliesmasker om de oogcontouren te kalmeren en te verfrissen,eye en eyelash gel.


Global Lift prof behandeling 60/75 min € 85,00
Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering, De huid van het gezicht, kaakcontour en hals wordt intensief verstevigd en het volume wordt hersteld en verslapping verzacht.

Behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, enzym of glycolzuurpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren en harsen bovenlip, activating firming concentraat, massage gelaat/hals/decollete, anti aging serum, lifting collageenvliesmasker, dag/nachtverzorging.


Clear Balance Quick behandeling 30/45 min € 34,50 Clear Balance behandeling 60 min € 59,00

Bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette en/of onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. Met de clear balance behandeling wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar. De uitstraling is kalm, schoon en mat.

Clear balance behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, intensieve peeling met de purifying factor, verwijderen onzuiverheden, pure rebalancing masker, dagelijkse verzorging met de blemisch concealer tinted gel.

Men Quick behandeling 30/45min € 36,50

Men Express energizing behandeling 60 min € 72,00

Deze behandeling is speciaal gericht op de vermoeide en gestreste mannenhuid. Verzacht de tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Men quick behandeling bestaat uit een verfrissende reiniging, scrub, verwijderen onzuiverheden, masker, dag/nachtverzorging.

Men express enerizing behandeling bestaat uit huidanalyse, verfrissende reiniging, scrub dmv deep exfoliant gel, verwijderen onzuiverheden, de-stressing gel oog/lipcontouren, massage gelaat/hals met O2 enerizing concentrate, tittanium peel off mask , dag/nachtverzorging.  


Losse modules:

Paraffine handpakking € 8,00
Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij beschadigde huid, kloven, droge nagelriemen en wintereczeem, maar werkt ook verzachtend bij reuma en artritis.
Epileren                            € 9,00
Verven wenkbrauwen      € 9,00
Verven wimpers                   € 9,00
Harsen bovenlip                  € 9,00
Harsen kin                            € 9,00
Harsen onderbenen          € 19,50    
Harsen bovenbenen          € 19,50
Harsen benen totaal         € 34,50
Harsen bikinilijn                  € 17,50
Harsen oksels                      € 15,00
Harsen rug                            € 20,50
Harsen borst                         € 18,50   

Pedicurebehandelingen


Pedicurebehandeling:

Pedicurebehandeling                                      € 27,00   
Pedicure deelbehandeling                              € 15,00
Nagels lakken                                               € 5,00
Nagellak verwijderen                                        € 3,50
Voet- en onderbeenmassage                          € 19,95
Cosmetische voetverzorging                           € 28,00
Gellak                                                               € 19,95
French pedicure € 30,00
Nagelreparatie                                                  € 13,00
Nagelbeugel                                                   € 20,00
Antidruktechniek vanaf                                      € 17,50
Orthese vanaf                                                    € 25,00


Pedicurebehandeling diabetische voet en reumatische / overige risicovoet:

Jaarlijkse screening          € 18,00
Pedicurebehandeling risicovoet € 28,00 Vraag uw verzekering naar de vergoedingen!