Laserontharing

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Droom je ervan nooit meer te moeten waxen, scheren of epileren? Dan is een laserontharing het overwegen waard.

De diode laser is op dit moment het meest effectief op het gebied van laserontharen. Na gemiddeld 6-8 behandelingen kun je een haarreductie behalen tot wel 95%. Het grootste voordeel van de Diode Ice Laser triplewave is dat deze nog veiliger en effectiever werkt op de donkere huidtypen, maar ook de blonde haren definitief verwijderd. We kunnen iedere huid en elk haartype effectief behandelen.

Met het speciale opzetstukje met een minimaal formaat kunnen we ook de kleine behandelgebieden zoals het tussenstuk van de wenkbrauwen, bovenlip, baardlijnen en oren etc. nog preciezer behandelen.

Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!

Vooraf aan de eerste behandeling krijg je altijd een uitgebreide intake, hierin kun je jou wensen kenbaar maken en kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. De intake is kosteloos!

Hoe werkt de diode laser?

Hoe werkt de diode laser?

Het licht dat uit de diode laser komt wordt geabsorbeerd door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Op deze manier ontstaat er een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarzakjes. In slechts een fractie van een seconde geeft de diode laser zijn energie af.  Dit is lang genoeg om de haarzakjes te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien.

Door een uniek koelsysteem in de behandelkop, die koelt tot een temperatuur van -12° C is de behandeling ontzettend aangenaam en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. In combinatie met de contactgel wordt de huid goed beschermd tijdens het vrijkomen van de diode laserenergie. Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde.
 Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoewel elke behandeling de haargroei steeds zwakker en dunner maakt, zijn er gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig om tot het meest optimale resultaat te komen. Dit heeft te maken met de verschillende groeifasen waarin de haren zich bevinden. Het exacte aantal behandelingen is per persoon verschillend.

Het aantal benodigde behandelingen heeft ook te maken met hormonale en erfelijke gevoeligheid, maar ook het contrast van de haren en de huid. Bij donkere haren en een licht huidtype (veel contrast) ligt het gemiddelde bijvoorbeeld lager dan bij lichte haren en een getinte huid (weinig contrast). Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zullen de haren dunner en minder stug zijn. Dit geeft al snel profijt in het dagelijkse leven.

Heb je interesse in laserontharing? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven